OM WEBBFÖRETAGARNA

Vi ser ett tydligt behov av kunskap kring digital marknadsföring hos många entreprenörer och drivna företagare som vill utveckla sitt företagande online, men inte riktigt vet var de ska börja eller tycker att tekniken känns svår.

Vi både har kunskap, erfarenhet och kapacitet att lära ut på ett pedagogiskt sätt online så är det här ett naturligt steg för att kunna hjälpa fler jobba online.

Med webbföretagarna™ paketerar vi expertis inom marknadsföring online, mediaproduktion, digitala strategier, webinar, wordpress, LIVE video m.m. i ett format som passar dig som vill utveckla företaget på nätet.

Du har tillgång till pedagogiska onlinekurser, workshops, ett forum där du kan diskutera, ställa frågor och knyta kontakter med andra webbföretagare. Varje månad möts vi också LIVE i en medlemsträff där alla kan vara med via kamera och mikrofon.

Webbföretagarna är grundat av två egenföretagare:

Greger Hillman
digital strateg | e-pedagog

Jag har alltid gillat att lära ut och det har också varit en del av mitt yrke så länge jag kan minnas. Under mina studier var det musik som gällde och jag bodde periodvis i USA och spelade en hel del där. På den tiden var jag också turnerande yrkesmusiker och åkte med diverse kända och okända band runt om i världen.

Nuförtiden bor jag i Nyköping och driver mediabyrå med Jenny. Digital marknadsföring har varit mitt fokus under de senaste 6 åren och vi har kunder över hela landet. År 2012 skapade jag min första e-kurs och därefter har jag producerat ca 400-450 e-learning videor och omkring 25 webbkurser, både på svenska och engelska.

Min drivkraft att skapa och vara kreativ är väldigt stark. Lägg till min passion för att utbilda och intresset för teknik och online marketing så har du en ganska bra bild av vad jag gillar att göra.

Med Webbföretagarna vill vi hjälpa dig som är egenföretagare att lyckas online. Vi sitter på mycket expertis som inte alla företagare har råd att köpa in i vanliga fall. Med Webbföretagarnas prisvärda abonnemang är den kunskapen inom räckhåll för dig med. Vi har verktygen du behöver för att utveckla ditt företagande online, så du är hjärtligt välkommen att gå med du också.

Jenny Hillman
grafisk formgivare | pedagog

Jag har alltid haft en stark inneboende drivkraft. Och en strävan efter att lära mig nya saker har alltid varit stor.  Vänner och familj har många gånger skrattat åt min "rastlöshet" själv ser jag mig inte som rastlös utan jag skulle snarare säga förändrings benägen. Den sidan hos mig ser jag som en enorm tillgång. Jag tror på att ständigt utmana mig själv och att våga satsa.

Jag är utbildad musiker och pedagog och har drivit eget företag under i stort sett hela mitt vuxna liv.
Som frilansande musiker och sångerska turnerade jag mycket. Nya sammanhang, nya plater och i olika slags konstellationer av människor. Ett liv för en som älskar förändringar och nya utmaningar helt enkelt!
 
En ny utmaning blev det också när jag för några år sedan började ta uppdrag som grafisk formgivare.
Jag har ingen gedigen universitetsutbildning i ryggen utan min utbildning är skapad av ett stort intresse, internet och erfarenheten jag fått av alla de uppdrag jag åtagit mig. Uppdragen har bestått i allt från design av webbplatser till trycksaker av olika slag.

Det är fantastiskt spännande att via Webbföretagarna få möjlighet att inspirera andra entreprenörer, men att även själv bli inspirerad och imponerad av andra drivna människor.